Resultats de la cerca frase exacta: 9

Diccionaris terminològics  | Alimentació. Gastronomia
1. encenalls de foie-gras marinats al moment amb gelea de sauternes
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
2. cigrons estofats al moment amb bolets de temporada i botifarra de perol
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
3. salsar
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Afegir salsa a una menja, generalment en el moment de servir-la. [...]
4. coure a la papillota
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Coure un aliment totalment embolicat en un full de paper d'alumini o bé de paper blanc untat amb oli, que es retira al moment de servir-lo. [...]
5. salsar
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Afegir salsa a una menja, generalment en el moment de servir-la. [...]
6. en nas
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Dit del moment en què el tast del vi es troba en la fase gustoolfactiva. [...]
7. coure a la papillota
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Coure un aliment totalment embolicat en un full de paper d'alumini o bé de paper blanc untat amb oli, que es retira al moment de servir-lo. [...]
8. caldereta
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Sopa de peix o de marisc, pròpia de les Balears, cuinada a base d'un sofregit de ceba i tomàquet, sal, pebrot, aigua, etc., al qual s'afegeixen llesques fines de pa, generalment torrat, al moment de servir-la. [...]
9. caviar d'oli
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Elaboració d'oli d'oliva texturitzat en forma de petites esferes d'oli amb una tènue membrana flexible, molt fina, que, en el moment de ser ingerides, esclaten a la boca i alliberen l'oli líquid que contenen. [...]